Micro Plus Nedir Ne İşe Yarar

MİCRO PLUS NEDİR? NE İŞE YARAR?

MİCRO PLUS NEDİR?

Micro Plus, Micro ve Galvanik akım birleştirilirken üst düzeyde kullanılan özel geliştirilmiş elektroterapi cihazıdır.

Benzerleri arasında en güvenli teknolojiye sahip olan tek sistemdir. Lokal kilo problemlerinin olduğu yerde etkilidir. Vücudun doğal formuna kavuşmasını sağlar. Konnektif bağ doku aktivitesini artırarak, kolajen ve elastin üretimini hızlandırarak cilt yapısını yeniler. Böylece hücre içinde sağlanan iyileşme ve aktifleşme, selülitin yarattığı etki olan portakal kabuğu görünümündeki bozulmayı düzenler ve selülitli bölgedeki dokuların yeniden normal cilt dokusuna kavuşmasına cildin sıkılaşmasına yardımcı olur.

MİCRO PLUS NE İŞE YARAR?

CİLDİ SIKILAŞTIRIYOR MU?

Micro Plus  uygulamaları farklı dalga boyunda elektrik akımı verilerek kasların uyarılması temeline dayanıyor  ve kaslarda izometrik kasılmalar yaratarak vücudun kendini toparlamasına yardımcı oluyor. Kas dokusu ilk önce ihtiyaç duyduğu enerjiyi ATP kısa sürede tükendiği için bu kez kaslar kendi dokularındaki glikojen ve yağı kullanmaya başlayarak enerji topluyor. Böylece enerji kullanılarak  vücutta belli bölgelerde lokalize olan yağ dokusunu da azaltabiliyoruz. Bölgesel selülitlerin  toparlanmasıyla düzelme sağlanıyor. O bölgelere verdiğimiz elektrik stilümasyonları deriden geçerek kasa ulaştıkları için bağ dokusunun temel  hücresi fibroplastı uyarıyor. Bu da derinin yeniden canlanması ve toparlanmasını sağlıyor. Fibroplast kolajeni, elastik lifleri ve derideki ekstreselleri matris bileşenleri dediğimiz gençlik ve dirilik sağlayan moleküllerin hepsini üreten hücrelerdir. Zayıflama ve vücut toparlanma için özel olarak geliştirilen bu cihazın spor etkisi gözlerden kaçmıyor. Spor yapmaktaki temel amaç da zaten kasları kullanmak ve kasların harekete geçmesini sağlıyor. Buna hem sporcular kaslarının atrofe olmasını engellemek için kullanabiliyor hem de kronik hastalıklar sonrasında uzun bir nekahet dönemi geçirdiğinde yada iyileştirme programlarına destek olarak vücudun kendi yapısını ve formunu koruması için ihtiyaç var. Özellikle sporcuların tercih ettiği Micro Plus spor yapmaya üşenenler içinde etkili bir altarnatif. Direk hedefimiz kası stimüle etmektir. Micro Plus kasılma sağlıyor ve direk spor etkisi oluşturuyor. Adeta spor yapmışçasına  vücut sıkılaşıyor ve sarkan bölgelerde toparlanma meydana geliyor. 

AĞRISIZ ACISIZ BİR YÖNTEM

Micro Plus’ın sıkılaşma ve incelme etkisinin yanı sıra gençleşmeyi destekleyen bir özelliği de vardır. Cilt sarkmasını tedavi ederken cildin sıkılaşmasına ve toparlanmasına yardımcı olan bu cihazın etkisini ilk seansın sonucunda hissedebiliyorsunuz. Ancak asıl sonuç haftada 2 gün 12 seans sonucunda belli oluyor. 

Altı hafta içinde yüzde toparlanma gençleşme dirileşme ve lifting etkisi açıkça hissediliyor. 

Benzer etki kol, karın basen ve bacaklar gibi vücudun diğer bölgelerinde de görülüyor. En etkileyici yanı ise acının çok az olması hasta elektrik uyarıları verilirken sadece kaslar uzun bir süre çalışmadığından ilk birkaç seans sonunda kas ağrısı olabilir.

UYGULAMA ALANLARI

– YÜZ GENÇLEŞTİRME

– BOYUN GENÇLEŞTİRME

– YÜZ OVALİNİ BELİRGİNLEŞTİRME

– KARIN TOPARLAMA

– POPO KALDIRMA

– BACAK VE BACAK İÇİ SIKILAŞTIRMA

– GÖGÜS SIKILAŞTIRMA

– SIRT TOPARLAMA

– SELÜLİT TEDAVİSİ

Comments are closed.